Elkészítés: Közepes tepsibe belerakjuk a combokat, közepére tesszük a hagymát. A tepsi négy sarkába 1/2-1/2 leveskockát rakunk. Sózni nem kell. Megszórjuk apróra vágott fokhagymával, megöntözzük az olajjal, és annyi vizet adunk hozzá, hogy majdnem ellepje.
Forró sütőbe tesszük, amikor elkezd forrni a víz, 150 fokra mérsékeljük a hőt. Így lassan puhul, és a víz is elpárolog. 1,5 óra alatt készül el a lassú sütés miatt, de addig nincs rá gond.
Krumplipürével vagy sült krumplival és salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.