Elkészítés: A darált húst elkeverjük az apróra vágott hagymával, a tojással, a zsemlemorzsával, az aprított petrezselyemmel, sóval, borssal, majd jól összedolgozzuk, és körülbelül 3 cm átmérőjű gombócokat formálunk belőle.
Az olajat felforrósítjuk, és a húsgombócokat világosbarnára pirítjuk benne. Hozzáadjuk a lisztet és a curryt, majd 1,25 dl vízzel és a borral felöntjük. Elkeverjük, felfőzzük, és a húsgombócokat megpároljuk. Hozzáadjuk a húslevest, végül a tejszínt és a szójaszószt is hozzákeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.