Előkészítés: A leveszöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és nem túl apróra vágjuk. A csirkét megmossuk.
Elkészítés: A zöldségeket és a csirkét egy nagy lábosba tesszük, rászórjuk az ételízesítőt, a borsot, és felöntjük 2 liter vízzel. Beledobjuk a babérlevelet, felforraljuk, lehabozzuk, és lassú tűzön kb. 2 órát főzzük. Közben megtisztítjuk, megmossuk a répát, és vékony karikákra vágjuk. A babot forró vízbe dobjuk, és kb. 15 percig főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A petrezselymet leöblítjük, leveleit lecsipkedjük. A csirkét tálra emeljük, a levét átszűrjük. A húslevesbe tesszük a répát, és kb. 8 percig főzzük. Közben a csirke húsát lefejtjük a csontról, és apróbb darabokra vágjuk. A húst a babbal együtt a levesbe tesszük, és összeforrósítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és beleszórjuk a petrezselyemleveleket. A kenyereket tepsire rakjuk, ráfektetjük a sajtszeleteket. Addig grillezzük (forró sütőben sütjük), amíg a sajt megbarnul. A kenyereket háromszögekre vágjuk, és tálaláskor a levesre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.