Elkészítés: A csirkemájat megmossuk, megtisztítjuk, felaprítjuk (nem túl apróra). A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Egy serpenyőben olajat melegítünk, megfonnyasztjuk benne a hagymát, aztán rátesszük a májat, és megsütjük. Amikor megsült, akkor sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a petrezselyemzöldet. A májra szórunk 2 evőkanál lisztet, elkeverjük, majd ráöntjük a tejszínt. Teszünk hozzá egy keveset a reszelt sajtból, majd összeforraljuk.
Spagettitésztát főzünk, és azzal, valamint reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.