Elkészítés: A csirkecombokat alaposan bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. Egy tepsiben egymás fellé fektetjük, ráöntjük a vizet, alufóliával letakarjuk, és kb. 30 percig pároljuk.
Ezután olajjal meglocsoljuk a combokat, majd alufólia nélkül 10-15 percig sütjük.
Közben összekeverjük a joghurtot a fokhagymával és a reszelt füstölt sajttal, ráöntjük a combokra, és még 5 percig sütjük, míg a joghurt kissé rápirul a húsra.
Bármilyen köret illik hozzá, sült krumplival nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.