Előkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, és kb. 30 percig sós vízben főzzük. A salátát megmossuk, csíkokra vágjuk. A zellert megtisztítjuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Az avokádót meghámozzuk, kockára vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk. A sárgarépát megtisztítjuk és lereszeljük. A petrezselymet apróra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és nagy tálba tesszük. Meglocsoljuk az olajjal, az ecettel, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha teljesen kihűlt, hozzáadjuk a zellert, az avokádót, a hagymát, a sárgarépát, a salátát és a joghurtot. Összekeverjük, és megszórjuk a petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.