Elkészítés: A cukrot megpirítjuk, a narancslevet, a vörösbort ráöntjük, a citromhéjat beleszórjuk, és addig forraljuk, amíg a karamell felolvad. A kacsát feldaraboljuk, megsózzuk, a felesleges zsiradékot lefejtjük róla, és kiolvasztjuk. Két-három evőkanál zsíron a húsdarabokat hirtelen átpirítjuk, majd egy tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. A mártással leöntjük, és lefedve, a sütőben közepes lángon egy órán át sütjük. Burgonyapüré illik hozzá.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.