Elkészítés: Az élesztőt elkeverjük a cukros tejben, és néhány percig melegebb helyen pihentetjük.
A lisztet összekeverjük a sóval, a citromhéjjal és a vaníliakivonattal, elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, és tésztává dagasztjuk.
A tésztát 2 részre osztjuk, az egyik feléhez hozzákeverjük a kakaóport és 2 evőkanál vizet, majd a kétféle tésztát külön-külön kelesztjük.
Belisztezett felületen mindkét tésztát 25x30 cm-es téglalappá nyújtjuk, majd egymásra helyezzük őket, és szorosan feltekerjük.
Ezután a tésztát egy kikent, kilisztezett formába tesszük úgy, hogy a tekercs két vége összeérjen. Egy ideig tovább kelesztjük, majd 160 fokos sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.