Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, megtisztítom (a bőrét rajta hagyom), majd besózom. Attól függően, ki mennyire szereti a csípőset, a tepsibe fektetett combok felső felét bekenem Erős Pistával. (A tepsibe ne felejtsünk el olajat és a párolódás végett kevés vizet önteni.) A kaliforniai paprikákat félbevágom, kicsummázom majd betakarom vele a combokat. (Egy combra fél paprika kerül.) Előmelegített sütőben puhára párolom, majd készre sütöm. Amíg sülnek a csirkecombok, elkészítem a köretet: a kalapos gombát kevés olajon megpirítom, majd a szokásos módon elkészített rizzsel összekeverem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.