Elkészítés: Karamellizáljuk a cukrot, teszünk bele őrölt köményt, majd belereszeljük a káposztát, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal és petrezselyemmel, végül felöntjük a tejjel. A káposztát megpároljuk, és
összeöntjük a tésztával.
A csirkecombokat (kicsontozzuk), kiterítjük, sóval, borssal ízesítjük, rátesszük a karikára vágott körtéket és a káposztás tésztát is. Alufóliacsíkokat kiolajozunk, és szorosan feltekerjük a húsokat (1 húst 2 fóliába!). 180-200 fokon kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.