Elkészítés: A tésztához 6 tojás sárgáját kikeverek 6 evőkanál cukorral, hozzáadok 2 evőkanál kakaóport, az olajat, a sütőport, 4 evőkanál lisztet, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét óvatosan hozzákeverem. Kikent, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben sütöm.
A krémhez 7 dl tejből, 1 tojássárgából, a 2 csomag pudingból és a vaníliás cukorból krémet főzök. Amíg hűl, 20 dkg margarint kikeverek 5 evőkanál cukorral, majd összekeverem a kihűlt krémmel. Elfelezem, az egyik feléhez hozzákeverek 2 evőkanál kakaóport és a kávéport. Először a tejszínes, majd a kakaós krémet kenem a tésztára. Tetejére ízlés szerint csokimáz vagy csokidara illik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.