Elkészítése: Az apróra vágott szalonnát a megtisztított, finomra vágott hagymával vajban megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott zsemlebelet, megsózzuk-fűszerezzük, a tojásokkal elvegyített tejet ráöntjük, hozzáadjuk a megsütött, meghámozott gesztenyét és a darált marhahúst. A jól megtisztított pulykát nyakánál kezdve felvágjuk, kívül megsózzuk, belül sóval és majoránnával fűszerezzük. Mellét megtöltjük, a nyílást bevarrjuk. Forró olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük, vajjal leöntjük, s vízzel locsolva középerős tűzön egy-két órát sütjük. Salátával, sült almával, sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.