Elkészítés: A túrót áttörjük, a vaníliarudat kettéhasítjuk, és a pépjét kikaparjuk. A túrókrémhez kemény habbá verjük a tejszínt.
A túrót összekeverjük a cukorral, a vaníliával, majd a tejszínhabbal és a zselatinfixszel. A kész túrókrémet kétfelé osztjuk. Egy süteménylapot megkenünk a krém felével, majd rátesszük a második lapot, arra a krém másik felét. Ezt beborítjuk a harmadik lappal. Letakarva 2-3 órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A karamellkrémhez a barna cukrot karamellizáljuk, majd hozzáöntünk 1 dl tejszínt, 2-3 perc alatt krémmé főzzük és hűlni hagyjuk. A maradék tejszínt felverjük, és összeforgatjuk a kihűlt karamellkrémmel. Ha lágy lenne, tegyünk hozzá 1 csomag habfixet. A krémet a sütemény tetejére kenjük. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.