Elkészítés: A gyorsfagyasztott tonhalat kiolvasztjuk, és a vizet kinyomkodjuk belőle.
Egy normál méretű tepsit kiolajozunk, elterítjük benne a halat, s megszórjuk ételízesítővel, illetve egy kevés oregánóval. Erre ráterítjük a rózsáira szedett karfiolt.
A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, majd a vajjal és a tejjel összetörjük. Az így kapott burgonyapürét elosztjuk a karfiol tetején, végül beborítjuk a reszelt sajttal.
Alufólia alatt addig sütjük, amíg a karfiol megpuhul. Végül levesszük a fóliát, és a tetején a sajtot megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.