Elkészítés: A liszthez hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, majd sorban a
többi hozzávalót (olaj, tojás, só, kefir). Jól összekeverjük, hogy összeálljon a tészta. Ne ijedj meg, elég lágy, ragadós tésztát fogsz kapni. 1 órára hűtőbe tesszük, majd forró, bő olajban kisütjük - ússzon az olaj tetején. Sütésnél célszerű olajos vagy lisztes kézzel formálni a
lángosokat, így nem ragad. Én tenyérnyi lángoskákat szoktam sütni. Kb. fél centi vastagra húzom ki a tésztát - de ez ízlés kérdése. Túl vastag se legyen, mert akkor tömött lesz. Sajtot, tejfölt, fokhagymát tehetünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.