Elkészítés: A mustárt összekeverjük a reszelt hagymával, a zúzott fokhagymával és a törött borssal. A kenyér két végét levágjuk. Egy hosszú pengéjű éles késsel úgy fúrjuk ki a belsejét, hogy a hurka beleférjen, azonban előzőleg a fakanál segítségével belekenjük az ízesített mustárt. A hurkát is belecsúsztatjuk, majd egy hosszúkás tepsibe fektetjük a töltött kenyeret. A húslevessel néhányszor meglocsoljuk, majd megfordítva ismét megöntözzük. Ezután visszafordítjuk, alufóliával befedjük a tepsit és a töltött kenyeret az előmelegített forró sütőbe toljuk. Legalább 45 percig pároljuk, majd a tetejét levéve pirosra pirítjuk mindkét oldalát. Melegen négy darabra vágjuk, és salátával, valamint hagymás tört burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.