Elkészítés: Bélelj ki egy kör alakú sütőformát sütőpapírral. A darált kekszet keverd össze az olvasztott vajjal, tedd a formába, majd egy pohár aljával nyomkodd le a tésztát, tedd hűtőbe.
Főzz közepesen kemény pudingot (tej, pudingpor, cukor), oszd el ketté, és a csokikat rakd bele, jól keverd el velük, hogy felolvadjon a csoki. Ha kihűlt, hozzárakhatod a mascarponét.
A kekszet alapra öntsd a fehércsokis krémet, rakd hűtőbe fél órára, majd az étcsokis krémet rakd rá. Ezután pihentesd hűtőben egy éjszakán át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.