Elkészítés: A sárgabarackokat leöntjük forrásban lévő vízzel, lehúzzuk a héjukat, és kimagozzuk őket. A gyömbért meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Mindkettőt tálba tesszük, és a chili szósszal meg a citromlével együtt összeturmixoljuk. Sóval, cukorral ízesítjük. A kókuszreszeléket összekeverjük a liszttel, kevés sóval és borssal. A tojást elkeverjük egy kevés vízzel. A lecsepegtetett mozzarellagolyókat kétszer egymás után először megmártjuk a tojásban, majd meghempergetjük a kókuszos lisztben - így minden golyón két réteg panír lesz.
Forró olajban fél perc alatt készre sütjük, leitatjuk róluk az olajat, és még forrón, a sárgabarackszósszal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.