A kacsazsír felét olvasszuk meg egy nagyobb serpenyőben, és pirítsuk rajta üvegesre a felkockázott hagymát.
Dobjuk rá a megtisztított májat és a kakukkfű leveleit. Sózzuk, borsozzuk meg, pirítsuk 5 percig, majd öntsük rá a konyakot, és pároljuk további 10 percig.
Turmixoljuk simára a serpenyő tartalmát a tejszínnel, azután szedjük át egy befőttesüvegbe vagy nagyobb pohárba. Öntsük rá a maradék, megolvasztott kacsazsírt, majd ha kihűlt, tegyük 1-2 órára a hűtőbe, hogy megdermedjen.
Friss pirítóssal és retekcsírával tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.