1.:Pucold meg a krumplit, és szeleteld föl.
2.:Rakd a krumplit egy lábasba, enyhén sós vízben főzd 20 percig.
3.:Öntsd ki a vizet a lábasból, és törd össze a főtt krumplit.
4.:Rakd a krumplit, a lisztet és a vajat/margarint egy tálba, és egy villával keverd össze, hogy krémes legyen.
5.:A keveréket vedd ki a tálból, és a deszkán nyújtsd ki.
6.:Önts kis olajat egy serpenyőbe, és a kiszaggatott pogácsákat addig süsd, míg mindkét oldaluk barna lesz.
7.:A kisütött pogácsákat rakd ki egy tálcára, és szórd meg a reszelt sajttal.
8.:Dugd be 2 percre a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.
Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.