Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. Elkeverjük az olajjal, a kefírrel és a paradicsompürével. Ízesítjük sóval, borssal, majorannával, vegetával. A csirkét daraboljuk fel, forgassuk bele a keverékbe, fedjük le fóliával, és hagyjuk pihenni egy éjszakán át a hűtőszekrényben. Tegyük a húsdarabokat olajjal kikent tepsibe, öntsük rá a keveréket, és fedjük le alufóliával. Süssük magas hőfokon 30 percig, majd levéve a fóliát, mérsékeljük közepesre a hőmérsékletet, és süssük még 20 percig, vagy amíg megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.