Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom, megsózom, behintem liszttel.
Előveszek két fedeles serpenyőt. Az egyik aljába kevés olajat melegítek, ebbe kerülnek a hússzeletek, melyek mindkét oldalát megsütöm hirtelen. Amíg a hús sül, addig a paprikát, paradicsomot, szalonnát és hagymát feldarabolom. Az egészet rádobom a húsra, fűszerezem, majd fedő alatt kis lángon készre főzöm.
A körethez a rizst megmosom,lecsöpögtetem. A másik fedeles serpenyő aljára egy kevés olajat öntök, erre kerül a rizs, amit sózok, és pár percig pirítom, de nem addig, hogy leragadjon. Legjobb ezután kétszeres mennyiségű forró vízzel felönteni, a lángot takarékra venni, és fedő alatt készre párolni. 5 perc után a láng alatta teljesen elzárható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.