Elkészítés: A zselatinlapokat hideg vízbe beáztatjuk. Az Aranyszarvas Tárkonyos Ananászlekvárt enyhén felmelegítjük. A tejszínt az 1 evőkanál porcukorral felverjük.
A beáztatott zselatint lecsepegtetjük, és az ananászlekvárhoz keverjük.
A mascarponét a tejszínhabbal finoman összekeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a mascarponéval korábban összekevert ananászlekvárt.
Letakarjuk, majd legalább 1 órát hűtőben pihentetjük.
A leveles tésztát 1/2 cm vékonyra kinyújtjuk, 4 x 4 cm-es kockákra vágjuk. 180 Celsius-fokos sütőben szép pirosra sütjük.
A sült leveles tésztákat a sütőből kivéve finoman kettéválasztjuk, és a habot kanál vagy nyomózsák segítségével az alsó lapkára nyomjuk. A tetejére a felső lapkát ráhelyezzük, majd porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.