Elkészítés: A kelkáposztát leveleire szedjük, sós vízben majdnem teljesen puhár főzzük.
A leveles tésztát kinyújtuk, és elrendezzük rajta a káposztaleveleket.
Egy serpenyőben megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a gombát és a májat, fűszerezzük, addig pároljuk, míg a leve elpárolog.
A tésztán a káposztalevelekre halmozzuk a gombás-májas pástétomot.
A pástétom közepébe alagutat formázunk a 4 db főtt tojás számára. Feltekerjük, a tészta mindenhol fedje a tölteléket.
Harminc percre - amíg a tészta pirosra nem sül - sütőbe tesszük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.