Elkészítés: A rahátot dobókockányi nagyságúra vágjuk, és feltesszük tűzre a vízzel. Amikor a víz fortyogni kezd és a rahát is alaposan megolvad-megpuhul, akkor abbahagyjuk a főzését, és beleszórjuk a többi hozzávalót. Kevergessük, hogy ne égjen oda! Kekszmorzsát annyit adjunk hozzá, amennyitől könnyedén összeáll a massza és formázható lesz, fakanállal alaposan összedolgozzuk. Cukrot nem igényel, hisz minden hozzávalója édes.
Egy fóliára kókuszreszeléket szórunk, és rákanalazzuk az édesség felét, majd rúddá hengergetve becsomagoljuk a fóliába. Ebből a mennyiségből 2 kekszrúdunk lesz.
Ha alaposan kihűlt, szeleteljük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.