Elkészítés: A pulykamellet 8 szeletre vágjuk, gyengéden kiveregetjük. Kedvenc keverőtálunkban az olívát a szójaszósszal és a mézzel kikeverjük, a sózott, borsozott filéket beleforgatjuk. Órácskára lefedve hűtőbe rejtjük.
Ha már a pác jól átjárta, elővesszük kedvenc teflonunkat, kevés olajat öntünk bele, és erős lángon a pulykamellszeleteket hirtelen átsütjük.
A camembert sajtot nyolc szeletre vágjuk. A visszamaradt zsiradékban kisütjük a burgonyalángosokat, mindegyik szeletre 1-1 húst teszünk, és beborítjuk a sajtszelettel. Forró grillben ráolvasztjuk, és már tálaljuk is.
Bontsunk fel mellé egy fiatal rozét, és ne feledkezzünk meg egy nagy adag friss salátáról sem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.