Elkészítés: A tojásfehérjéket félkemény habbá verjük, majd hozzáadunk 2 evőkanál cukrot, csipetnyi sót, majd az egészet kemény habbá verjük.
1,5 liter vizet felforralunk. A kemény habot teáskanállal az enyhén lobogó vízbe szaggatjuk. Az egyik oldalát kb. 5 másodpercig főzzük, majd megfordítjuk, és a másik oldalát is 5 másodpercig főzzük. A megfőtt galuskát lecsöpögtetve egy tálcára szedjük.
A pudingport, a lisztet és a vaníliás cukrot 2 dl tejhez adjuk és simára keverjük. A tojássárgákat a maradék cukorral csomómentesen elkeverjük, majd hozzáöntjük a maradék tejet is. Mikor ez felforrt, lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a pudingos tejet. Visszatéve folytonos kevergetéssel újból felforraljuk, míg be nem sűrűsödik.
Az elkészült öntetet üvegtálba öntjük, majd a galuskákat rápakolgatjuk. Hagyjuk teljesen kihűlni, ezután fogyasztható. Jó étvágyat hozzá!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.