Elkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot úgy, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra vágjuk.
A hús egyik oldalára rakunk 1-1 szelet sajtot, 3-4 karika kolbászt és 1-2 szelet paprikát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.
Köretnek friss salátát készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.