Elkészítés: A hagymát apró kockára vágjuk, és kevés olajon elkezdjük dinsztelni egy nagy teflon serpenyőben. A kelkáposztát darabokra tépkedjük, majd megmossuk, és a hagymára tesszük. Néhány percet pirítjuk a hagymán, majd nagyon kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt hagyjuk, hogy összeessen, megpuhuljon. Sózzuk, borsozzuk. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a mazsolát, összeforgatjuk, és néhány percig tovább pároljuk.
Közben zsiradék nélkül teflon serpenyőben megpirítjuk a fenyőmagot (vagy a durvára vágott diót).
A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajon hirtelen pirosra sütjük, összeforgatjuk az időközben elkészült kelkáposztával, majd a pirított fenyőmaggal (dióval) meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.