Elkészítés: A csirkemelleket nem túl vastag szeletekre vágom, sózom-borsozom, állnihagyom, míg előkészítem a zöldségeket. A paradicsomot felkarikázom, a lilahagymát és a vöröshagymát félkarikákra vágom, az olivabogyót csak ketté, meghintem sóval, oregánóval.
A tepsit vékonyan kiolajozom, lefektetem a pipiket egymás mellé, nem baj, ha szorosan. Befedem a paradicsommal és a hagymaszeletekkel, rászórom az olivabogyót. A paradicsomszószt egy tálban összekeverem némi sóval, borssal, fokhagymával, oregánóval, bazsalikommal, és nyakon öntöm a zöldségekkel beborított pipiket.
Alufóliával befedve már mehetnek is be a sütőbe, nagyjából 170 fokon kell nekik 45 perc-1 óra, hogy omlósra süljenek a paradicsomban. Az alufóliát levéve beborítom reszelt sajttal, és visszatolom pirulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.