Elkészítés: A bacon felét kockára vágjuk, és saját zsírján megpirítjuk. Hozzádobjuk a fenyőmagot, majd kis idő múlva a kockára vágott hagymát. Mikor a hagyma is pirulni kezd, hozzáadjuk a többi apró kockára vágott zöldséget, amjd felöntjük a balzsamecettel, átpároljuk. Belereszeljük a parmezánt, és felolvasztjuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a két egész tojást, gyorsan elkeverjük (ez tartja össze a tölteléket), és fűszerezzük ízlés szerint.
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, beborítjuk a szalonnaszeletekkel, és ráhalmozunk egy adag tölteléket, majd felcsavarjuk, a két végén hústűvel vagy fogpiszkálóval betűzzük. Egy jénaiba fektetjük, ha maradt töltlék, azt is mellé szedjük egy kupacba. A sütőt 230 fokra melegítjük, és 10 perc alatt megkapatjuka húst (át lehet sütni egy kis olajon a tűzhelyen is), majd aláöntjük a bort, és alufóliával lefedve 45-50 percet, majd fólia nélkül még 15 percet sütjük. Olívás krumplipürével tálaljuk.
Olívás krumplipüré: a törtkrumplit 1 dl szűz olívaolajjal, sóval, borssal, reszelt parmezánnal, kis szerecsendióval kikeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.