Elkészítés: A csirkecombokat jól megmosom és tokozom, majd besózom.
A medvehagymát és a szalonnát apróra szelem, egy tálban jól összekeverem a vajjal, valamint hozzáadom a fűszereket. Ezután a fűszervajat kézzel a csirkecomb bőre alá töltöm, a maradékkal jól bekenem kívülről is.
Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 45 percig párolom lefedve (a fűszervaj miatt sok leve lesz, de ez nem baj), mikor megpuhult, leveszem a fedőt, és pirítom kb. 20-30 percig, közben többször saját levével meglocsolom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.