Elkészítés: A tésztát felteszem főni. A hagymát kockára, a fokhagymát, a petrezselymet és a medvehagymát apróra, a gombát is kis darabokra vágom.
Egy serpenyőben az olajon a hagymát, a fokhagymát és a gombát megdinsztelem, adok hozzá vajat, ráteszem a petrezselymet és a medvehagymát, öntök rá főzőtejszínt, sózom, borsozom, rövid ideig dinsztelem, belekeverem a reszelt sajtot.
A megfőtt tésztát leszűröm, a mártáshoz adom, csíkokra vágott medvehagymát, dióbelet, kapribogyót szórok a tetejére, esetleg frissen örőlt tarka borssal is ízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.