Elkészítés: Egy tálba a tesszük a finomra reszelt (sajtreszelőn) burgonyát és sárgarépát, a medvehagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A fél zsemlét kinyomkodjuk, és a többi hozzávalókkal összekeverjük, annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy jól összeálljon.
Forró zsiradékba kanállal kis gombócokat szaggatunk, kicsit elnyomkodjuk, hogy lepény formája legyen. Hamar sül, vigyázni kell vele, nehogy megégjen.
Ha kisült, lecsepegtetjük és tálaljuk. Főzelékek, saláták mellé kitűnő étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.