Elkészítés: Az étcsokoládét tálkába tördeljük, vízgőzfürdő fölött felolvasztjuk, belekeverjük az olajat. Egy merőkanalat (vagy kissé felfújt lufit) kívülről bevonunk fóliával, jól rásimítjuk, vékonyan bekenjük olajjal, majd ecsettel vastagon bekenjük az olvasztott csokoládéval. Ezután hűtőbe tesszük 15-20 percre dermedni, majd óvatosan levesszük a csokikosarat a kanálról és lehúzzuk róla a fóliát. Mind a 4 kosarat így készítjük el.
A sajtkrémhez a natúr krémsajtot a friss vagy kiolvasztott meggyel, a porcukorral és az őrölt fahéjjal elkeverjük és lehűtjük.
A megmaradt olvasztott csokit papírtölcsérbe kanalazzuk, és zsírpapírra különböző mintákat rajzolunk vele. Hűtőbe tesszük, 10-15 perc alatt megdermesztjük, és óvatosan levesszük a zsírpapírról, hogy ne törjön el.
Tálaláskor kevés krémet teszünk a kistányérra, finoman belenyomjuk a csokikosarat, így nem dől el, fagyikanállal gombócokat teszünk bele a krémből, és a csokiformákkal díszítjük. Hidegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.