Elkészítés: 1. A tojásfehérjéket habbá verjük, a porcukrot lassan, folyamatosan adagoljuk hozzá. Ha már kemény, még 15 percig verjük, hogy fényes legyen a hab.
2. Hozzáadjuk a keményítőt és az ecetet, és még 1 percig keverjük.
3. Habzsákba töltjük, sütőpapírral bélelt sütőlemezre 10 cm átmérőjű korongokat nyomunk.
4. 130 fokos sütőben 1 órát sütjük, majd fél órát szikkasztjuk az elzárt sütőben, nyitott ajtónál.
5. A tejszínt felverjük. A kihűlt tortácskák tetejére nyomjuk, majd friss, fanyar gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.