Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A csirkemellet csíkokra vágjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját és feldaraboljuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A mozzarella sajtot nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
Elkészítés: A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő sós vízben kb. 15 perc alatt, kifőzzük. Leszűrjük, leöblítjük, tálba tesszük, összekeverjük 1 evőkanál olajjal, és melegen tartjuk. Serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, a csirkemellet kevergetve megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a fokhagymát, a paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük, és kb. 15 perc alatt pépesre főzzük. A mártáshoz hozzáadjuk a kapribogyót, az olajbogyót, összekeverjük, felforraljuk, és a makarónira halmozzuk. A mozzarellával megszórva tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 620 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.