Elkészítés: A csirkemelleket vagy combokat lebőrözzük, nem túl mélyen bevagdaljuk, és minden darabot kenőtollal bekenünk a következő mártással: a mustárt, az olajat, a bort és az egészen apróra lereszelt hagymát öszekeverjük, ízlés szerint sóval ízesítjük.
A tepsit kibéleljük egy megfelelő nagyságú alufóliával, és szorosan egymás mellé helyezzük a mártással bekent csirkedarabokat. A fóliát összezárjuk a húson, a széleit többszörösen felhajtogatjuk, hogy a keletkező gőz ne találhasson kiutat.
Előmelegített sütőben közel 40 percet sütjük. Ennyi idő alatt a hús porhanyóssá párolódik, és beissza a mártást.
Zöldséges rizzsel tálaljuk, de bármilyen köret jó hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.