Elkészítés: A hússzeleteket gyengén kiklopfolom, besózom, a hagymát nagyon apróra felvágom vagy lereszelem. Egy keverőtálban összekeverem az olajat a borral, beleadom az összeaprított hagymát, az őrölt borsot és a mustárt.
Egy serpenyőben felhevítem a zsírt, a hússzeletek mindkét oldalát hírtelen átsütöm benne fehéredésig. Ezután felöntöm az olajos, mustáros keverékemmel, készre sütöm (ha igényli, kevés vizet adok hozzá).
Azonnal tálalom, köretként burgonyakrokettet adok mellé, laza fehér fröccsöt iszunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.