Elkészítés: A húsokat besóztam – de enyhébben, mint máskor, mert a paprikakrémben is volt só. A mustárt olajjal elkevertem, a paprikakrémet is belekevertem, és az egészet eloszlattam a sózott combok felületén.
Míg a hagymákat felszeltem, addig állni hagytam a húsokat, majd nagy lángon, kevés olajon mindkét oldalukat elősütöttem, és egy jénai tál alján helyeztem el őket.
A visszamaradt olajon megpirítottam a hagymákat (először a vöröshagymát tettem bele, majd 1 perc múlva a fokhagymát is), felöntöttem borral, s az egészet olajostul, hagymástul, borostul a húsok tetejére öntöttem.
210 fokos, előmelegített sütőben sütöttem kb. 1 órán át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.