Elkészítés: A megsózott csirkemelleket tepsibe tesszük.
3 narancs levét kinyomkodjuk, hozzáadjuk a fűszereket, fél dl tejszínt, a lisztet és a mézet. Habverővel simára keverjük. Ezt a keveréket a húsra öntjük. A 4. narancsot felkarikázzuk, és a hús mellé tesszük.
Fóliával lefedjük, és 180 C-fokon 30 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát, és még 20 percig sütjük, többször meglocsolva a narancsos lével.
Ha megsült a hús, a narancsos levet leöntjük, ehhez a léhez hozzáadjuk a maradék tejszínt, összeforraljuk.
Rizzsel tálaljuk a csirkemelleket, díszítjük a vele sült narancskarikákkal, és meglocsoljuk a tejszínes-narancsos szafttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.