Elkészítés: A gesztenyemasszát keverőtálba tesszük. A narancsot szivaccsal, mosogatószerrel alaposan megmossuk, hogy a bőrén lévő konzerváló vegyületeket eltávolítsuk. A narancs héjának felét belereszeljük a tálba, majd kettévágjuk, és fél narancs levét is belefacsarjuk. Hozzáadjuk a rumot, és villával alaposan összekeverjük. Ha kóstolás után kesernyésnek vagy savanyúnak tűnik a narancstól, akkor 1-2 evőkanál porcukrot teszünk még hozzá. Az összekevert masszát mixerrel felhabosítjuk, majd kanállal vagy nyomózsákkal tálkákba merjük. Tejszínhabot rányomva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.