Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Hagymás rostélyos
Vadas marha
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Epres blondie
Káposztás tészta egyszerűen
Babgulyás
Körömpörkölt csülökkel
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Zsemlegombóc
Farsangi szalagos fánk
Kínai szezámmagos csirke
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Csupacsokis brownie
Mézes-mustáros csirkemell
Tejszínhab

Receptek tejszínhab hozzávalóval

Leírás

A habtejszín, amelyből légiesen könnyű habot készíthetünk, elmaradhatatlan hozzávalója a legfinomabb süteményeknek. Díszíthetjük vele a különféle tortákat, desszerteket, és persze nem hiányozhat a jeges kávé tetejéről sem, ahogyan a banánhajó sem lehet tökéletes nélküle.

A tejszínhab tápértéke a zsírarányától változhat. A legkedveltebb a 30 %-os zsírtartalmú termék, hiszen ebből készíthető igazán kemény és krémes tejszínhab. Ízlés szerint cukorral vagy a nélkül fogyasztható.

Mikor vedd?

Bármikor vásárolható, hiszen az élelmiszerek tejes pultjaiban mindenkor megtalálható.

Hogyan tárold?

Használjuk fel minél hamarabb, és minél frissebben, és fogyasszuk el minél előbb. Mindenkor hűtőszekrényben kell tárolni.
Tápérték(100 g)
290 kcal Energia
30 g Zsír
2.9 g Szénhidrát
2.2 g Fehérje
Tejszínhab receptek (381 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.