A pohárkrém elkészítéséhez a barackkonzerv levét egy tálba öntjük. Kb. 15 dkg barackot és 3 ek baracklevet botmixer segítségével pürésítünk, majd hozzáadjuk a túrót, a reszelt citromhéjat és citromlevet, a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd a robotgéppel kb. 5 perc alatt krémesre keverjük.
A megmaradt barackot apró kockákra vágjuk. A tejszínhabot a habfixálóval kemény habbá verjük.
Poharakba rétegezzük a túrós krémet, a tejszínhabot és a barackot. Bazsalikomlevelekkel díszítjük. Fogyasztás előtt jól lehűtjük.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A BARACKOS-TÚRÓKRÉMES POHÁRKRÉM
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.