A mascarponéhoz adjuk hozzá a joghurtot, a porcukrot, a vaníliás cukrot és keverjük simára.
A kekszet tegyük zacskóba, és sodrófával ütögetve törjük apróra, majd adjuk hozzá a mascarponés krémhez. Jól keverjük össze.
A tejszínt a habfix-szel keverjük kemény habbá, majd apránként, óvatosan keverjük, forgassuk össze a kekszes krémmel.
Kanalazzuk ízlés szerinti poharakba a krémet, majd tegyük a hűtőbe, míg előkészítjük a szedret.
Tegyük tányérba az előzőleg folyó víz alatt megmosott és alaposan lecsöpögtetett szedret, majd szórjuk meg a barnacukorral, a vaníliás cukorral és ízlés szerinti mennyiségű őrölt fahéjjal.
Tegyük a mikróba, és pár perc alatt karamellizáljuk meg, majd hűtsük ki teljesen. Közben egyszer óvatosan keverjük át, és figyeljünk rá, nehogy túlkaramellizáljuk, mert különben a szeder szemek szétesnek.
Amikor a szeder már teljesen kihűlt, vegyük ki a pohárkrémeket a hűtőből, kanalazzuk rájuk a karamellizált szedret, majd tegyük vissza a hűtőbe, hogy kellően lehűljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.