A pohárdesszert elkészítéséhez a dinnyét félbevágjuk, és a magos részét kanállal eltávolítjuk. Felcikkezzük, a héját is levágjuk, és a gyümölcshúst apróra kockázzuk.
A müzlit 1 ek kivételével összekeverjük 4 ek dinnyekockával, és adagonként elosztjuk négy üvegkehelyben.
A habtejszínt kemény habbá verjük. A szitán áttört túrót simára keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel, majd beleforgatjuk a tejszínhabot és a maradék dinnyekockát.
A dinnyés túrókrémet a müzlirétegre kanalazzuk. Megszórjuk a félretett 1 ek müzlivel, és elrendezzük rajta a dinnyegolyókat, szeleteket. Végül citromfűvel díszítjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a sárgadinnyés-túrós pohárkrém
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.