A pudingporból, a tejből és a cukorból hagyományos módon pudingot főzünk. Amikor elkészült, lehúzzuk a tűzről, lefedjük frissentartó fóliával, és hagyjuk kihűlni. Ezután habverővel hozzákeverjük a mascarponét.
A túrót áttörjük, majd összekeverjük a tejföllel, a porcukorral és a vaníliás cukorral.
4 desszertes pohár aljában szétosztjuk a pudingos krémet, rákanalazzuk a túrókrémet, majd elosztjuk a tetejükön a baracklekvárt is.
A pillecukorra ráragasztjuk a szemeket dekor tollal, illetve rajzoljunk a szörnyeknek dekor tollal szájat is. A szörnyeket a pohárdesszertek tetejére ültetjük.
Megjegyzés
Ha darabos a baracklekvár, egy kis lábasban forraljuk fel, keverjük simára, majd hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.