A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, majd tésztává gyúrjuk (én egy éjszakára a hűtőbe tettem).
Másnap három részre osztjuk a tésztát. Az első adagot kinyújtuk, és kisebb karikákat szúrunk ki, egészen pontosan 30 darabot. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk. A második adag tésztát is kinyújtuk és süteménykiszúró formával kiszaggatjuk. A már előzőleg kiszúrt karikák mellé helyezzük, és előmelegített 180 fokos sütőben 8 perc alatt készre sütjük.
Közben a harmadik adagból vékony ujj vastagságú rudakat sodrunk, kb 30 ujjat tudunk belőle formázni. Mindegyik ujj végére egy szem mandulát nyomunk, és ezt is 180 fokos sütőben kb 10 percig sütjük.
A csokit vízgőzfelett megolvasztjuk. Az ischlereket a lekvárral betöltjük. Elkészítjük a mázat. A citrom levét kicsavarjuk és apránként adagolva hozzáadjuk a porcukrot. A máznak sűrűn folyósnak kell lennie! A citrom máz 2/3-át kékre festjük. A megolvadt csokit papírzacskóba töltjük. A mázzal és a csokival kidíszítjük a linzereket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.