A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzá kanalazzuk a lisztet. Habverő segítségével ezeket óvatosan összedolgozzuk.
A kész masszát sütőpapírral bélelt nagyobb tepsibe öntjük és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amikor a piskóta megsült, a tésztát konyharuhára borítjuk és hagyjuk kihűlni.
A cukrászhabot a habfixálóval habbá verjük, majd hozzáadunk pár csepp ételfestéket és a meghámozott-apróra vágott narancsot. Keverő kanállal óvatosan átkeverjük a krémet. A krém a 2/3 részével megkenjük a piskótát, majd feltekerjük. A megmaradt krémmel a roládot bevonjuk.
Megjegyzés
Gyerekeknek vicces nasi, amit akár fondant halloween figurákkal is díszíthetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.