Az epret megtisztítjuk, felét darabokra vágjuk, porcukorral megszórjuk és hűtőbe rakjuk.
A szegfűszeget, a fahéjat vízben kifőzzük.
A maradék epret vízben feltesszük főni, beleszűrjük a fűszerkivonatot, adunk hozzá egy pici sót, cukrot, citromlevet.
Az epres pudingot, a vaníliás cukrot, a főzőtejszínt kikeverjük, és a levest besűrítjük, majd pürésítjük, lehűtjük. Mikor hideg, belekeverjük az eperdarabokat.
A tetejére tejszínhabot nyomunk és mandulaforgácsot szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.